Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΤΣΙΓΑΡΑΔΙΚΟ


Με τόσο πληθυσμό από τις
"φίλιες" χώρες,
λογικό να θέλουν και την
μάρκα των τσιγάρων τους!!!
Η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος(Ελληνικής Ακτοφυλακής), σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και όπλων του ΣΔΟΕ/Αττικής και τις Λιμενικές Αρχές ΧΑΝΙΩΝ και ΚΙΣΣΑΜΟΥ μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για επικείμενη λαθραία εισαγωγή μεγάλης ποσότητας τσιγάρων στην χώρα δια θαλάσσης , προέβη πρωινές ώρες σήμερα σε έλεγχο του Φ/Γ πλοίου “NOAH” σημαία ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ με πλήρωμα 5 Αλβανούς υπηκόους και το οποίο οδηγήθηκε για περαιτέρω έλεγχο στο Λιμένα Κισσάμου Χανίων.
Όπως διαπιστώθηκε το πλοίο μετέφερε 6 (έξι) εμπορευματοκιβώτια με τσιγάρα, εκτιμώμενης ποσότητας 2.688.000 (δυο εκατομμυρίων, εξακοσίων ογδόντα οκτώ χιλιάδων) πακέτων τσιγάρων, ενώ παράλληλα και τα συνοδευτικά έγγραφα του φορτίου φέρονται να είναι πλαστά.

Mάλλον απελπισμένοι θα ήταν αφού είχαν "παρκάρει" για πάνω από 5 μέρες στην μέση του κόλπου....
Όμως η αλήθεια είναι οτι τα τραβάει ο τόπος μας...και αν δεν κάνω λάθος το 4 ή 5 είναι που πιάνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!! Θυμάστε τον Μανόλη πως ξεμπάρκαρε, το άλλο που εξόκειλε....στην Καλυβιανή....αλλά και τις κούτες Peeter Stivensant  που βγήκαν στο Σφηνάρι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: