Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ


Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (ώρα 7 μ.μ.)
Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία Τζανακάκη, από τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Γιώργο Μυλωνάκη.
Κάλαντα & Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη Φιλαρμονική του Δήμου Κισάμου και της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σπύρου Κουτσογιαννάκη.
Μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης, απαγγέλνουν ποιήματα και αφηγούνται κείμενα σχετικά με τα Χριστούγεννα και τον καινούριο χρόνο.
Επίκαιροι Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από Χορωδία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου, υπό τη διεύθυνση του μουσικού Γιώργου Χαχλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: