Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ

4.500.000 ε θα στοιχίσει η στήριξη των πρανών από τα Τοπόλια ως και τον Κατσοματάδω.... αυτό  το έργο υπέγραψε χθες στα Χανιά ο περιφερειάρχης. Για να δούμε μετά και από αυτήν την εξέλιξη  αν θα κάνουμε παράκαμψη...ή θα αρκεστούμε στην επιδιόρθωση! Πάντως είναι και μιας πρώτη ευκαιρία πλέον για το ΚΤΕΛ μας να αρχίσει μετά από την αποκατάσταση των πρανών να περνά το φαράγγι...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εδήλωσε δημοσίως στο έλος ότι "εγώ όσο είμαι δήμαρχος παράκαμψη τοπολίων κα έλους δεν θα γίνει" , άρα όλα είναι για να ικνοποιιθούν αυτάκια και συμφέροντα, όπως πάντα.