Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε σήμερα τους Ρώσους να κάνουν περισσότερα παιδιά, τουλάχιστον τρία η κάθε οικογένεια, για να μη δουν τη χώρα τους να φτωχαίνει και να μην μπορεί "να διατηρήσει το έδαφός της".
"Πιστεύω ότι ο κανόνας στη Ρωσία πρέπει να είναι μια οικογένεια με τρία παιδιά" δήλωσε κατά την ετήσια ομιλία του προς το έθνος, προσθέτοντας ότι γι' αυτό απομένουν ακόμη "πολλά να γίνουν".
"Θα πρέπει να φτιάξουμε ευνοϊκές συνθήκες, κυρίως για τις γυναίκες, προκειμένου να μην φοβούνται ότι η γέννηση ενός δεύτερου και τρίτου παιδιού θα βάλει φρένο στην σταδιοδρομία τους" πρόσθεσε ο Ρώσος ηγέτης.
Όπως υπογράμμισε, για το σκοπό αυτό, οι ρωσικές αρχές εξετάζουν τα μέσα, ώστε να ενθαρρύνουν οικονομικά τις οικογένειες που επιλέγουν να κάνουν ένα τρίτο παιδί, ενώ κινούνται για να ρυθμίσουν γρήγορα το θέμα των νηπιαγωγείων, των οποίων στερείται σε πολύ σημαντικό βαθμό η χώρα.
Σύμφωνα με τον Πούτιν, οι Ρώσοι θα πρέπει από τώρα να ευνοούν τις πολύτεκνες οικογένειες, για να μην γίνει η Ρωσία τα ερχόμενα χρόνια "μια χώρα φτωχή, που γερνάει και είναι ανίκανη να διατηρήσει την ανεξαρτησία της, ακόμη και το ίδιο το έδαφός της".
"Αν το έθνος δεν μπορεί πλέον να συντηρηθεί και να αναπαραχθεί (...) δεν χρειαζόμαστε καν έναν εξωτερικό εχθρό, καθώς όλα θα καταρρεύσουν από μόνα τους" προειδοποίησε.

Την ίδια λογική με τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα και την Ρεπούση......χαχαχα

Δεν υπάρχουν σχόλια: