Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ


Τεράστια επιτυχία σημείωσε η από κοινού παράκληση του  Αθλητικού ομίλου Κισάμου, της Νεολαίας Κισάμου και του Ποδοσφαιρικού συλλόγου Θύελλα Καλαθενών για την μάζωξη τροφίμων, ρουχισμού  και παιχνιδιών για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα που μαζεύτηκαν στην βίλα Ξαγοράρη γέμισαν 2 αυτοκίνητα και παραδόθηκαν σήμερα το πρωί στο ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ.
- Ακόμα ο σύλλογος Ριζιτών Κισάμου προσέφερε όλο το ποσό που μαζεύτηκε από τα κάλαντα των Χριστουγέννων 1100 ε στο Αννουσάκειο ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: