Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΣΤΑΝΑ....


...εδώ τους εκλιπαρούμε!!!
Εδώ η Citibank κλείνει καταστήματα και ύστερα δημοσιοποιεί καταστροφική έκθεση για την Ελληνική οικονομία και ουδείς συγκινείται ή παρεμβαίνει, κανείς δεν ψάχνει παράνομες μεθοδεύσεις ή εσωτερική πληροφόρηση. 
Ιλιγγιώδη πρόστιμα συνολικού ύψους 2,6 δισ. δολαρίων καλούνται να πληρώσουν η HSBC και η Standard Chartered, οι δύο μεγαλύτερες τράπεζες της Βρετανίας από πλευράς χρηματιστηριακής αξίας, μετά από συμβιβασμό με τις αμερικανικές Αρχές για ισχυρισμούς που τις θέλουν να εμπλέκονται σε ξέπλυμα χρήματος.
Η HSBC ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα πληρώσει 1,92 δισ. δολάρια για τη διευθέτηση των κατηγοριών σχετικά με ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» στο Μεξικό και τη χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων της Μέσης Ανατολής. Συγκεκριμένα, η βρετανική τράπεζα φέρεται να μετέφερε δισεκατομμύρια δολάρια από μια θυγατρική της εταιρία στο Μεξικό που, σύμφωνα με τις Αρχές που διεξήγαγαν την έρευνα, μπορούν να δικαιολογηθούν μόνο ως έσοδα από παράνομες δραστηριότητες ναρκωτικών. Επιπλέον, κατηγορείται ότι απέκρυψε λεπτομέρειες συναλλαγών με ιρανικές οργανώσεις.
Από την πλευρά της η Standard Chartered σε ανακοίνωσή της τη Δευτέρα ανέφερε ότι θα πληρώσει το ποσό των 327 εκατ. δολαρίων, για να διευθετήσει τις κατηγορίες ότι παραβίασε το αμερικανικό δίκαιο και παρεμπόδισε τις κυβερνητικές έρευνες.
Οι αμερικανικές Αρχές δεν χαρίστηκαν ούτε στη Siemens και έφεραν στο φως τις «μίζες» της παγκοσμίως και πάνω σ’ αυτές τις κατηγορίες βασίστηκε και το ελληνικό θρίλερ, που ακόμη δεν λέει να τελειώσει. Εκεί δεν χαρίζουν κάστανα, εδώ τους εκλιπαρούμε και είναι να απορεί κανείς: Ποιοί είναι οι πιο διαφθαρμένοι, αυτοί ή εμείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: