Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Η δικαιοσύνη δεν υποκαθίσταται από την φιλανθρωπία 
«Η φιλανθρωπία δε μπορεί να υποκαταστήσει τη δικαιοσύνη που δεν απονεμήθηκε». Ρήση ιδιαιτέρως αισθητή αυτές τις «ημέρες αγάπης»... τρόμου και δέους.
Τα φετινά Χριστούγεννα μας βρίσκουν χωρίς χαρά και χωρίς ελπίδα. Μας βρίσκουν με τρόμο και δέος. Τι να σας πούμε, να προσέξετε στις αγορές σας που δεν θα κάμετε.
Η ανάμνηση –επέτειος της Γέννησης του Ιησού Χριστού, του Θεού μας της αγάπης και της ελπίδας, ευχόμαστε να δώσει δύναμη στις ψυχές όλων μας στην Ελλάδα.
Ζητούμε από τους διαχειριστές εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο, να σοβαρευτούν, γιατί φάνηκε η σκόπιμη η μη ανεπάρκειά τους για την διαχείριση της ζωής και της οικονομίας των Ελλήνων, καθώς και ότι αποκτούν μορφή ιδιωτικού καταστήματος αφότου εκλεγούν. Να σταθεροποιήσουν έστω με συνταγματική μεταβολή, το ......
.... φορολογικό, την παιδεία, την άμυνα, την Αγροτική παραγωγή και, την δημόσια διοίκηση για να απαντά αυθημερόν στα αιτήματα του πολίτη.
Να μην παρακωλύεται η Οικονομική δραστηριότητα Ελλήνων επενδυτών και να έχουν ίδια γενικώς μεταχείριση με του ξένους.
Να μην παρεμβαίνουν και απαξιώνουν οι εμπορικοί αντιπρόσωποι την ίδρυση και λειτουργία Βιομηχανιών και επιχειρήσεων που θα καταλάβουν τον χώρο των εισαγόμενων ανάλογων αντιπροσωπευόμενων προϊόντων.
Με μια Θαρραλέα Απόφαση Θρίαμβος του Α.Π. που επέβαλε και την δικαστική δαπάνη σε βάρος του Δημοσίου, νικήσαμε την Συνταγματική Εκτροπή του Χαρατσιού και δεν μπορεί να κοπεί το ρεύμα και να πληρώνουμε μόνο την κατανάλωση.
Τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά, δυστυχώς και ακατανόητα, αφού αποτέλεσε ΝΟΜΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ, το έθαψαν, οι υπαλληλίσκοι της δημοσιογραφίας της συμφοράς και του τρόμου.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΒΗΘΕΙΤΕ
το ΙΝΚΑ είναι εδώ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Να αρχίσετε να τους βρίσκετε και να μιλάτε με τους βουλευτές και υπουργούς, ακριβώς για αυτά που αισθάνεστε, αλλά με την δική σας ευπρέπεια, ώστε να αντιληφθούν ότι τους παρακολουθείτε, ότι είστε η σκιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: