Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΚΟΝΕ ΦΤΑΙΝΕ..ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;


Τα απαιτούμενα αντιπλημμυρικά έργα που θα θωρακίσουν την πολύπαθη και πυρόπληκτη Βιάννο, από τις βροχές του χειμώνα, θα υποδείξει ομάδα μηχανικών του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ/ΤΑΚ) σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης, ύστερα από σχετική πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη...αυτά στις 20 Αυγούστου, λίγες μέρες μετά τις φωτιές.

Όπως ενημέρωσε το γραφείο του Γενικού Γραμματέα της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου Μανώλη Κεφαλογιάννη ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης υπέγραψε την απόφαση που αφορά στην έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσών τριακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (350.000,00) για την συντήρηση του Εθνικού Οδικού Δικτύου Κρήτης και έργα πρόληψης πλημμυρικών φαινομένων στην πυρόπληκτη περιοχή της Βιάννου..... αυτά στις 20 Δεκεμβρίου

Τα δικά μας αντιπλημμυρικά θα ξεκινήσουν μετά τις βροχές.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: