Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΝΑΣΤΟ

Κεραυνός εν αιθρία στον ΟΦΗ καθώς ο 55χρονος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση του συλλόγου και αυτήν την ώρα βρίσκεται στο «Βαρδινογιάννειο» όπου αποχαιρετάει τους ποδοσφαιριστές......
- Bρε μπας και τον δούμε το Σάββατο στον πάγκο του Κισαμικού, στο φιλικό με την Κ20 του Πλατανιά;
Πάντως έτσι και αλλιώς οι εξελίξεις τρέχουν....και οι ιθύνοντες θα κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα να (ξανα) αποκτήσει την φρεσκάδα της. Τώρα ποιοι θα φύγουν δεν έχει καμιά σημασία όσο για το ποιοι θα έλθουν ..μιας και αυτοί που είναι ως και σήμερα στην ομάδα ή δεν χρησιμοποιήθηκαν καλά ή ήταν μάπα το καρπούζι!!! 
- Κάτι πήρε το αυτί μου για 2 ποδοσφαιριστές των Χανίων...και ο ένας είναι και ανιψιός του Διακάκη..... για να δούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: