Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ....

Ως “απαράδεκτη” χαρακτηρίζει την  παρέμβαση του ΝΑΤΟ και Γερμανών στρατιωτών που υπηρετούν στο Πεδίο Βολής Κρήτης με δωρεές εποπτικού υλικού προς τα σχολεία του Νομού Χανίων, ο Βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής. Με ερώτηση που κατέθεσε προς τους Υπουργούς Παιδείας και Εθνικής Άμυνας ο κ. Χαλβατζής τονίζει ότι:
“Το τελευταίο διάστημα Γερμανοί στρατιωτικοί που εκπαιδεύονται στο  Πεδίου Βολής Κρήτης, προσφέρουν σε σχολεία του Νομού Χανίων χορηγίες σε αναλώσιμα και μηχανήματα, με την προϋπόθεση, για όποιον τις αποδεχτεί, να δηλώσει τη δημόσια ευγνωμοσύνη του, στη Γερμανική Διοίκηση και στο ΝΑΤΟ, μέσω των τοπικών ΜΜΕ.
Αυτοί που τα χέρια τους έχουν βαφτεί με το αίμα των λαών της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Παλαιστίνης, της Λιβύης,  που ακόμα και τώρα ετοιμάζονται για νέο δολοφονικό έγκλημα στη Συρία, αυτοί οι λύκοι φορούν την προβιά του αρνιού και παρουσιάζονται ως «σωτήρες» της εκπαίδευσης, των σχολείων, των μαθητών μας.

O.κ κύριε Χαλβατζή τον μισθό σας αν δεν σας κάνει κόπο για να βάλουμε πετρέλαιο στα σχολεία....

Δεν υπάρχουν σχόλια: