Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.....

Φουλάραμε από "φιλοξενούμενους".... προπαντός τα γειτονάκια μας οι Βούλγαροι μυρίστηκαν την βεδέμα και έρχονται με τα καραβάνια.... Προς το παρόν όλα κυλούν ήσυχα,  το πρόβλημα βέβαια θα το καταλάβουμε όταν δεν θα βρίσκουν σπίτι για να το κάνουν κατάληψη. .. γιατί μην περιμένετε να πληρώσουν και νοίκι όλοι αυτοί. Πάντως τα κολλητάρια των φιλοξενούμενων μας από τα Χανιά κρατούν προς το παρόν σιγή ιχθύος.....μάλλον θα παρουσιαστούν στο πρώτο επεισόδιο, όπως έγινε προχθές στον Πλάτανο. 
Έγραψαν, στα Χανιώτικα Νέα από μαρτυρία ανώνυμη, ότι εξ αιτίας της συμπλοκής στον Πλάτανο (κακώς τους κυνήγησαν τους εγκληματίες) έφαγαν ξύλο και άλλοι φιλοξενούμενοι μας, που βρέθηκαν στον δρόμο των αγανακτισμένων κατοίκων. Ρατσιστές λοιπόν οι Πλατανιώτες, επειδή δεν ανέχονται να τους μαχαιρώνουν και να τους βρίζουν τα αποβράσματα. .... και φυσικά όπως πάμε θα έχουμε και συνέχεια.
- Αντε να γράψετε τώρα σχόλια από κάτω ότι είμαι Ρατσιστής και Χρυσαυγίτης .... μην ξεχάσετε βέβαια να κρύψετε το όνομα σας όπως σας έχουν μάθει.....

6 σχόλια:

Χρυσή Αυγή είπε...

Έχει ξεφύγει εντελώς η παρέα του Ρίζου, του Τσουκάτου και των υπολοίπων αντιρατσιστών στο στέκι λαθρομεταναστών... Είναι ρατσιστές κατά των Ελλήνων και ηθικοί αυτουργοί τέτοιων ενεργειών διότι τους δασκαλεύουν και τους ξαψαρώνουν. Οι ίδιοι λένε στους λαθρομετανάστες να κάνουν καταλήψεις σε όποια κτίρια βλέπουν άδεια, οι ίδιοι τους δασκαλεύουν ακόμη και να κλέψουν για να... "φάνε" (λέμε τώρα).
Σταύρος Καρεφυλλάκης

Ανώνυμος είπε...

πάλι μαλακίες λέει ο αρχηγός

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Γράψτε σχόλια ανώνυμα...έτσι θα ξελαμπικάρετε κιόλας....

Ανώνυμος είπε...

Η Ιστορία θα καταγράψει αυτές τις τρεις μέρες. Θα καταγράψει τα δικά σας "ναι" και το "όχι" του ελληνικού λαού» προειδοποίησε την συμπολίτευση ο Αντώνης Γρέγος (Χρυσή Αυγή), ενώ ο Γιώργος Γερμενής καταφέρθηκε κατά της φορολογίας τών υπό ελληνική σημαία πλοίων με βάση το τονάζ τους (ο εισηγητής της Χ.Α. Ηλίας Παναγιώταρος, είχε προτείνει μάλιστα και κίνητρα στους εφοπλιστές για την πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων).

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!

* ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΥΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
ΚΩΣΤΑΣ Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1ZHP2SUbBg0
Αν θελετε ακουστε το, αν θα το καταλαβετε δικο σας θεμα.