Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ


Μετά τις εκλογές πού διενεργήθηκαν στις 20 Οκτωβρίου 2012 και μετά από την κατανομή αξιωμάτων το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΤΟΥ ΙΝΚΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος :                       Γεώργιος Λεχουρίτης
Αντιπρόεδρος Α :               Μαρία Σαραντίτη
Αντιπρόεδρος Β :               Ιωάννης Αννουσάκης
Γενικός Γραμματέας :         Κωνσταντίνος Μπαλωμένος
Ειδικός Γραμματέας :         Ιωάννης Καζουλάκης
Ταμίας :                            Νίκη Παπουλάκου
Μελος :                             Χαράλαμπος Δεληνταδάκης
Μέλος :                             Δήμος Πάλλας
Μέλος :                             Φώτης Αλεξόπουλος


1 σχόλιο:

Γιάννης Αννουσάκης είπε...

http://tinyurl.com/dy578cv
Ο Στουρνάρας “χτυπάει” τη γραφειοκρατία
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/11/2012 09:05 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δημοφιλή, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μετά τα ΚΕΠ τα… ΚΕΦ! Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών είναι γνωστά σε όλους μας. Τώρα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας θέλει να δημιουργήσει τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, για να χτυπήσει τη γραφειοκρατία στον φορολογικό μηχανισμό.
Στόχος, όπως έγινε γνωστό, είναι να γίνουν τα πρώτα 34 σε ισάριθμους δήμους στη χώρα οι οποίοι όμως θα παρέχουν τους χώρους στέγασης και θα καλύπτουν το κόστος λειτουργίας τους, όχι όμως και της μισθοδοσίας των εφοριακών που θα τα στελεχώνουν.
Στα ΚΕΦ οι φορολογούμενοι θα μπορούν να καταθέτουν τις δηλώσεις τους, να παίρνουν πιστοποιητικά, να ενημερώνονται για τις υπουργικές αποφάσεις και ό,τι άλλο αφορά τα φορολογικά τους.