Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


Στο άρθρο 11 που καθορίζει τον τρόπο πληρωμής των τελών σύνδεσης με το δίκτυο αποχέτευσης και συγκεκριμένα εκεί που λέει, "σε περίπτωση ολικής εξόφλησης παρέχεται έκπτωση 15%, ενώ σε περίπτωση πληρωμής του 50% ως προκαταβολή τα υπόλοιπα εξοφλούνται σε πέντε (5) τριμηνιαίες δόσεις".....η επιτροπή ποιότητας ζωής προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο να αλλάξει σε  «στην περίπτωση μη ολικής εξόφλησης η προκαταβολή να μειωθεί στο 20% και τα υπόλοιπα σε έξι (6) τριμηνιαίες δόσεις»....λόγω οικονομικής κρίσης.
Τώρα να κάτεχα κατάλαβε η επιτροπή ποιότητας του δήμου μας ότι έχουμε κρίση; Ή είδε ότι κανένας δεν πληρώνει πλέον δημοτικά χαράτσια και αποφάσισε να το ρίξει στις εκπτώσεις; 
Γεγονός πάντως είναι ότι η πολιτική του δήμου με τις "φιλίες' από ανέκαθεν δημιουργεί πρόβλημα στην καλή λειτουργία της πόλης..και ξεκαθαρίζω ... επανειλημμένως έχω γράψει ότι πρέπει να αρχίσουμε να λειτουργούμε σαν πόλη..κάθε δρόμος που έχει αγωγούς βιολογικού να είναι υποχρεωτική η σύνδεση...και όχι όποιος θέλει και όποτε θέλει να συνδέετε και μάλιστα οι πλείστοι παράνομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: