Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ


Ραγδαίες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό, αναμένεται να προκληθούν τις επόμενες ημέρες, σε περίπτωση που γίνουν πραγματικότητα αποκλειστικές πληροφορίες του antinews.
Σύμφωνα μ’ αυτές, η Ντόρα Μπακογιάννη επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία ανταποκρινόμενη στην πανστρατιά που κήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς. Καταλαμβάνει μάλιστα την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αν ο κ. Σαμαράς κατορθώσει να υπερνικήσει τις έντονες εσωκομματικές αντιδράσεις που αναμένεται να προκληθούν. Στην αντίθετη περίπτωση, η κ. Μπακογιάννη θα μπει στην τελευταία και τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας με αντάλλαγμα την τοποθέτησή της ως Επιτρόπου στην ΕΕ επί πρωθυπουργίας Σαμαρά.
Οι φήμες για την επιστροφή της κ. Μπακογιάννη υπήρχαν από καιρό, αλλά εντάθηκαν χθες αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιεχόμενο της σημερινής συνέντευξης του Α. Σαμαράς στην “Καθημερινή της Κυριακής” το οποίο επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς όσα αποκαλύπτουμε σήμερα :
Ερώτηση: Απορώ ποιοί χωρούν στην «πανστρατιά» που κηρύξατε. Χωρούν μόνον όσοι αρχικώς καταψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο; Ή θα μπορούσε να περιλαμβάνει και στελέχη που βρέθηκαν εκτός κόμματος σε προηγούμενη φάση και για άλλους λόγους;
Σαμαράς: Χωρούν όσοι συστρατευθούν στον αγώνα για αυτοδυναμία της παράταξης και βοηθήσουν σε αυτό. Κι αν προκάλεσαν κάποιοι τραύμα προηγουμένως και σήμερα θελήσουν να το θεραπεύσουν, κι αυτό είναι σημαντική βοήθεια…
Ερώτηση: Συγκεκριμένα, η πρόσκληση απευθύνεται στην κυρία Μπακογιάννη; Άλλωστε, έχει υπερψηφίσει και τα δύο μνημόνια, όπως έπραξαν και οι κ.κ. Βορίδης και Γεωργιάδης, τους οποίους δεχθήκατε στη Ν.Δ.
Απάντηση: Μόλις σας απάντησα…
Χθες το απόγευμα, η Συγγρού επιχείρησε να διαψεύσει τις φήμες. Το Antinews όμως είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, στη Γλυφάδα, στο σπίτι του Κ. Μητσοτάκη, έγινε συνάντηση συμφιλίωσης μεταξύ του Επίτιμου και του Αντώνη Σαμαρά, όπου συμφωνήθηκε να επιστρέψει η Ντόρα στη Νέα Δημοκρατία
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ εγκάρδιο κλίμα. «Η παράταξη πάει ενωμένη στις εκλογές. Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα», δήλωσε στο Antinews πρόσωπο που παραβρέθηκε στην συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: