Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Ακόμα και τα Πασοκόσκυλα τα βαμμένα που έχουν φτιάξει την ζωή τους, πανηγυρίζουν σήμερα...ο Σαμαράς συναίνεσε στην πολιτική του ακατονόμαστου...πρέπει να πάμε στις σύσκεψη της Ευρώπης ενωμένοι λένε. 
-Ακριβώς δηλαδή ότι έκαναν και αυτοί σαν αντιπολίτευση!!
Όμως ότι και να κάνουν την ευθύνη την έχουν μόνο αυτοί και θα δω τι θα πουν τώρα που είναι μονόδρομος η χρεοκοπία για τη χώρα μας μετά τη νέα υποβάθμιση από την Moody's. Ήδη τα διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζουν απίθανο να βγει η χώρα από την εντατική.
Και όλοι φυσικά ξέρουμε ότι το χρέος από τότε που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ-πριν κάποιους μήνες μόνο- εκτινάχθηκε άνω του 35% που ήταν όταν το παρέδωσε η ΝΔ.
Μετά θέλω να δω που θα κρυφτούν όλοι αυτοί οι αναλυτές!!!
Θέλω να δω πως θα αλλάξουν την στάση τους ακόμα και στις ντόπιες εφημερίδες που κοντυλογραφούν!!
Χθες πνίγηκαν κάμποσοι μετανάστες, έπεσαν πάλι βράχια στα Τέμπη, και έκλεισαν την εθνική επειδή ξέχασαν να πάρουν αλάτι!! Κατά τ' άλλα άλλοι φταίνε ακόμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: