Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ

Την Δευτέρα συναντήθηκε εκτάκτως με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, ο Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Εμμ. Φραγκιαδουλάκη, για την επαναλειτουργία της Μονάδας Νεογνών στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Την Τρίτη ανακοινώθηκε ότι θα ξαναλειτουργήσει.
Την Τετάρτη ανακοινώθηκε ότι κανένας παιδίατρος δεν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον μέχρι χθες για τη στελέχωση της Μονάδας Ενδιάμεσης Νοσηλείας Νεογνών στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Την Πέμπτη την ξανάκλεισαν ....
Την Παρασκευή είναι αργία, μεσολαβεί Σαββατοκύριακο για ξεκούραση οπότε ξανά από την Δευτέρα θα ξαναπαίξουμε .......την κολοκυθιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: