Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα και από τις 19.00 μ.μ έως και 21.00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, του νεοϊδρυθέντα εμπορικού συλλόγου του δήμου μας.
Χθες τελείωσε και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στην διαδικασία και το αποτέλεσμα ήταν πολύ ικανοποιητικό αφού συγκεντρώθηκαν 17 υποψηφιότητες, 14 για το 9μελές Δ.Σ και 3για την ελεγκτική επιτροπή. Το συμβούλιο θα έχει και αναπληρωματικά μέλη, πράγμα που κάνει πολύ ενδιαφέρουσα την εκλογική αναμέτρηση απόψε!!
Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ είναι: Αννουσάκης Γιώργος, Μουντάκης Αντώνης, Πατεράκης Βαγγέλης, Χαιρετάκης Μιχάλης, Φιλλιπάκη Αικατερίνη, Πατερομιχελάκης Μάνος, Ξηρουχάκης Ξενοφών, Πατερομιχελάκης Γιώργος, Βερυκάκης Νίκος, Καμπουρακης Ξενοφών, Περαθωράκης Γιάννης, Μετζιδάκης Μιχάλης, Μυλωνάκης Στέλιος, Παπαδάκης Αντώνης. Για την ελεγκτική επιτροπή είναι Χουδαλάκη Γιάννης, Λυγιδάκη Μαρία, Πατεράκης Παντελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: