Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

"Γίνονται διάφορα αναπτυξιακά έργα σ' ολόκληρη την Κρήτη, δυστυχώς εδώ, στον Νομό Χανίων, υπάρχει πρόβλημα. Μόλις πάει να γίνει κάτι υπάρχει οπωσδήποτε αντίδραση. Εγώ είμαι υπέρ των αντιδράσεων. Όμως να είναι τεκμηριωμένες τεχνοκρατικά. Και να προστατεύουμε όσο το δυνατόν το περιβάλλον".
Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον άνθρωπο, γιατί έχω μια δυσκολία να ακολουθήσω τον συνειρμό του......

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Είπε και κάτι άλλο, αν δεν κάνω λάθος. Ότι η ενασχόληση του με τη Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον έχει κουράσει πάρα πολύ. Αν είναι έτσι γιατί δεν τα παρατάει; Γιατί, ντε σώνει και καλά να μας σώσει; Εμείς σωτηρίες τύπου «δεξαμενές καυσίμων στη Σούδα» «Νταμάρι γύψου στο Ελαφονήσι» και «Πράσινη ενέργεια από σβούρους στη Σπίνα» δεν θέλουμε. Γιατί τυραννάει τον εαυτό του και εμάς; Κυρίως εμάς…