Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Tην Δευτέρα το απόγευμα και στις 19.00 μ.μ θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η νεοσύστατη επιτροπή δημοτικής διαβούλευσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου. Ως γνωστό στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου, συστάθηκε η επιτροπή που αποτελείται από εκπροσώπους φορέων της τοπικής κοινωνίας μας και δέκα δημότες και θα έχει μόνο ....συμβουλευτικές αρμοδιότητες. H διοικητική αυτή καινοτομία είναι πολύ ενδιαφέρουσα αρκεί οι φορείς να την υποστηρίξουν αλλά και οι δημότες που προτιμήθηκαν να μην μπήκαν απλά για να συμπληρώσουν το 1/3 των μελών της επιτροπής.
Η επιτροπή αυτή χρειάζεται και παρ' όλο που θα έχει συμβουλευτικό ρόλο θα μπορέσει με την συνεργασία και το μεράκι να λύσει τα πολλά προβλήματα που κάποιοι δεν ακουμπούν!
Ας ελπίσουμε να μην γίνουν ότι και οι "Επιτροπές της Γειτονίας" που πότε δεν δούλεψαν..κάποτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: