Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΒΙΑΝΝΟΥ

Τις σημαντικές, επικίνδυνες και σε πολλές περιπτώσεις ανεπανόρθωτες επιπτώσεις που προκαλούνται τόσο στο περιβάλλον όσο και στον κοινωνικό ιστό του Δήμου μας, από τη λειτουργία του λατομείου Κεγκέρογλου (μέσα από ένα πλήθος παρατυπιών και παραλήψεων των εμπλεκομένων δημόσιων υπηρεσιών) στη Τοπική Κοινότητα Βαχού από το 2007, αναφέρθηκε η Εναλλακτική Κινηματική Παρέμβαση Πολιτών Βιάννου! Μάλιστα ζητά την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την άρση της λειτουργίας λατομείου στην περιοχή.
-Τον Καρούτζο τον ρωτήσατε..αυτός μόνο μπορεί να σας το λύσει το πρόβλημα..σιγά να μην κάνουν κουμάντο τα Δημοτικά συμβούλιου, την σήμερον!

Δεν υπάρχουν σχόλια: