Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΤAKA-TAKA TΑ ΠΕΤΑΛΑΚΙΑ ...

....ΝΤΡΙΝΓΚΙ-ΝΤΡΙΓΚΙ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΑΚΙΑ
Οι δυσκολίες που προκύπτουν στην εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης», βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων του υφυπουργού Εσωτερικών (και κυβερνητικού εκπροσώπου) Γιώργου Πεταλωτή σήμερα το πρωί με τον Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη και τον Δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη. Ο κ. Πεταλωτής χαρακτήρισε «επαναστατική τομή» το σχέδιο Καλλικράτης και δεσμεύτηκε ότι τα όποια προβλήματα αρμοδιοτήτων και χρηματοδότησης θα επιλυθούν σύντομα από το Υπουργείο Εσωτερικών. Ο Υφυπουργός Εσωτερικών τόνισε παράλληλα ότι η εφαρμογή της μεταρρύθμισης του  «Καλλικράτη» έχει ως βασικό στόχο να προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσιές προς τους πολίτες, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Κρήτης. Τέλος -ερωτώμενος σχετικά- ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπεραμύνθηκε της εφαρμογής του «σχολικού Καλλικράτη» από το Υπουργείο Παιδείας με τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων. Όπως σημείωσε οι όποιες συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων γίνεται αποκλειστικά με «παιδαγωγικά κριτήρια» με μοναδικό στόχο «την αναβάθμιση της παρεχόμενης προς τους μαθητές Παιδείας.» Νέα Τηλεόραση
Τελικά δεν υπάρχει λογική και δεν ξέρουμε ποιον να πρωτοπιστέψουμε....Εδώ έχει ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα με τους Καλλικράτηδες και ο Πεταλωτής μας εγγυάται.....ευημερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: