Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΥΔΡΕΥΣΗ....ΚΑΙ ΧΡΕΗ

Επειδή κάποιοι στενοχωριούνται!!!! που τους έπιασαν, σαν επίσημα πρόσωπα, να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, σε άρδευση και ύδρευση, καλό είναι να καταλάβουν ότι αν δεν είχαν χρήματα να πλήρωναν, δεν θα πείραζε κανένα. Αλλά επειδή πληρώνονται από τον δήμο και δεν πληρώνουν τα ανταποδοτικά σ΄αυτόν, καλό είναι να καταλάβουν για τελευταία φορά, ότι η κάθε προσπάθεια δικαιολογίας που κάνουν από μέρος τους, δεν έχει αντίκρυσμα!
Μάλιστα για άλλη μια φορά θα γράψω όχι ονόματα, που τόσο κάποιοι θέλουν, αλλά το σύνολο των ανείσπρακτων ανταποδοτικών σε ύδρευσης και άρδευσης των 3 δήμων:
Δήμος Κισάμου 1.000.000 Ε
Δήμος Μυθήμνης 284.000 Ε
Δήμος Ιναχωρίου   33.000 Ε
Οπότε καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάμε..για πλήρη αδιαφορία!
Φυσικά ούτε το καλό παράδειγμα δίνουν οι εκλεγμένοι μας, γιατί κάποιοι θα σκεφτούν ανάλογα ..... αφού αυτοί δεν πληρώνουν, γιατί πρέπει εμείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: