Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ

Διαβάζω στην πρόσκληση Νο 6, που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και καλεί τους δημοτικούς συμβούλους, σε τακτική συνεδρίαση στις 18-3-2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, το εξής :
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου για τη Γενική Συνέλευση του Δικτύου ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Και ερωτώ, τον εκπρόσωπο μας στην ΑΝΕΝ, πότε θα τον ορίσουν;...
Μήπως την παραμονή της συνεδριάσεως του Δ.Σ της ΑΝΕΝ;
Ή μήπως κάτι άλλο έχετε στο μυαλό σας και δεν χρειάζεται να ορίσετε κανένα;
Γιατί θυμάμαι κάποιους που σήμερα κορδίζουν στα δημοτικά έδρανα με την πλειοψηφία, τι σαματά έκαναν τα προηγούμενα χρόνια σαν αντιπολίτευση ..επί αυτού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: