Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.......ΓΙΑ ΔΕ ΡΩΤΑΓΕ;

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και τα σχόλια που πυροδότησε το γεγονός πως ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει, διαδικτυακά πάντα, την "Ανεξάρτητη Κρήτη", ο Μιχάλης Καρχιμάκης αυτοδιεγράφη από το σχετικό γκρουπ του Facebook, αυτό το περιμέναμε.
Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, αφήσε να εννοηθεί πως το θέμα αφορά σε λάθος ή παράλειψη του διαχειριστή του, επισήμανε ότι δεν επικροτεί τέτοιες ενέργειες και κινήσεις. Και αυτό το περιμέναμε, να ρίξει δηλαδή την ευθύνη σε άλλον!
Ανέφερε επίσης πως είναι απέναντι σε τέτοιες λογικές που, όπως σημείωσε, μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο νησί μας. 
Τι λέτε λοιπόν να τον πιστέψουμε; Δεν ήξερε ο πολυπράγμων και παντογνώστης, αλλά ο διαχειριστής του του την έκανε....για φανταστείτε να ήταν άλλος στην θέση του; Τέλος πάντων υπάλληλος είναι, ότι θέλει λέει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: