Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗ....

....θα πάθουμε τίποτα!
"Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έχει θέσει ως μια από τις βασικότερες προτεραιότητες του, τη δημιουργία ενός αξιόπιστου, σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου στην Κρήτη."
Τη διαβεβαίωση αυτή δίνει ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Ιωάννης Μαγκριώτης, απαντώντας σε ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Φώτη Κουβέλη και αμέσως μετά ανακοινώσε ότι "προωθείται η δημιουργία φορέα για το οδικό δίκτυο στην Κρήτη κατά το πρότυπο της ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.."
....Μην κουραστείτε με την συνεχόμενη "προώθηση σας" κύριε Μακριώτη....σε λίγο φεύγετε και ακόμα στην εξαγγελία βρίσκεστε........

1 σχόλιο:

Νίκος Π είπε...

Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έχει θέσει ως μια από τις βασικότερες προτεραιότητες του, τη δημιουργία ενός αξιόπιστου, σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου στην Κρήτη, ΜΕ ΔΙΩΔΊΑ !!!