Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011

Το καρναβάλι στην Κίσαμο ήταν φέτος το καλύτερο από όλα όσα έχουν  γίνει ως και σήμερα. Φυσικά η προσπάθεια των ανθρώπων της επιτροπής αξίζει συγχαρητήρια, και σίγουρα τα όσα λάθη που έγιναν θα διορθωθούν την επόμενη φορά. Το καρναβάλι έγινε θεσμός στην πόλη μας και αυτό που ζητούσε και η δημοτική αρχή αλλά και οι μαγαζάτορες επιτεύχθηκε ! Ο κόσμος πολύς τα μαγαζιά δούλεψαν, αλλά και μια καλή διαφήμιση για την περιοχή μας έγινε!
Βασική επιδίωξη πλέον, να απαγκιστρωθεί το καρναβάλι, από την κάθε δημοτική αρχή και να αποκτήσει μια μόνιμη διοίκηση, που δεν θα παρακαλά και θα ικετεύει, πολύ δε περισσότερο την ατομική ή συλλογική προσπάθεια των καρναβαλιστών δεν θα την καρπώνονται οι εκλεγμένοι μας.
Για άλλη μια φορά μπράβο σε όλους και του χρόνου!

1 σχόλιο:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

και του χρονου!!!!!!!!!!!!!