Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Ο βουλευτής Χανίων της Δημοκρατικής Συμμαχίας και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι "μια προσεκτικότερη έρευνα της υπόθεσης, σχετικά με την μίσθωση των Πυροσβεστικών ελικοπτέρων κατά την αντιπυρική περίοδο 2009, θα την τοποθετούσε στις πραγματικές της διαστάσεις και δεν θα ήταν ανάγκη να φτάσει στη Βουλή". Και πρόσθεσε: "Τώρα εκείνο που επιβάλλεται είναι να κινηθούν ταχύτατα οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό της Βουλής για να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια. Το μόνο που δεν επιτρέπεται να γίνει είναι το κουκούλωμα, όπως έγινε στην υπόθεση Siemens”.
Λιτός, δίχως να αναφέρεται στις φερόμενες ευθύνες του, δίχως να αρθρώσει μια λέξη για την ταμπακέρα, καθώς προφανώς ευελπιστεί να έχει την τύχη η υπόθεση που είχαν όλες οι υπόλοιπες, των οποίων οι φάκελοι έφθασαν στη Βουλή. Αφού σημείωσε την εισαγγελική βιασύνη με την οποία πιστεύει ότι έγινε η έρευνα και με εμφανή προσπάθεια να υποβιβάσει τη διάσταση της υπόθεσης, χρησιμοποίησε φράσεις που πια ερεθίζουν άσχημα τα ώτα των ελλήνων ακουόντων. Προτάσεις κλισέ που δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο πια, παρά να εκνευρίσουν τους νοήμονες πολίτες ή να φαντάζουν ως το ανέκδοτο της βδομάδας σε όσους είναι επηρεασμένοι από το κλίμα του Τριωδίου, όπως ο υπογράφων...
Ξαναγράφω, λοιπόν, το ανέκδοτο της εβδομάδας: "επιβάλλεται να κινηθούν ταχύτατα οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό της Βουλής για να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια. Το μόνο που δεν επιτρέπεται να γίνει είναι το κουκούλωμα..."
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: