Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ;

Μέχρι να κλειδώσουν τα ονόματα στα ψηφοδέλτια, θα ακούσουμε πολλά και θα δούμε και πολλούς να μην μας εξηγούν γιατί "θα κατέβουν"! Οι μοναδικοί ως και σήμερα που το δικαιολογούν είναι κάμποσοι που βάζουν μια φωτογραφία τους σε μια εφημερίδα και ολίγον πειστικά μας εξηγούν τους λόγους της καθόδου.
Οι περισσότεροι δεν ξέρουν ή με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια σου λένε "πάμε για να βοηθήσουν τον τάδε δήμαρχο να βγει". Κανείς όμως δεν λέει το αυτονόητο, αυτό που μπορεί να μην τον κάνει πιστευτό, αλλά τουλάχιστον δεν θα τον κάνει "Πινόκιο" μετά.
Κατεβαίνω και θα αγωνιστώ να αλλάξει κάτι!
Κατεβαίνω γιατί δοκιμάστηκα στο χώρο και να τα επιτεύγματα μου!!
Κατεβαίνω γιατί βλέπω την αδιαφορία που υπάρχει από τους ως και σήμερα εκλεγμένους!
Κατεβαίνω γιατί τα παιδιά μου θέλω να ζήσουν καλύτερα από μένα!
Κατεβαίνω γιατί απελπίστηκα να μου λένε μόνο θα!
Για όλους αυτούς του λόγους αν κατέβεις να είσαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα σου πει "Έλα ντε;"

Δεν υπάρχουν σχόλια: