Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ

ονομάτων υποψηφίων του συνδυασμού «Η Κρήτη μας Ενώνει» για τα Χανιά:
Ως τώρα έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα του Νίκου Καρτάκη, οφθαλμίατρου και μέλος Προεδρείου της Οφθαλμολογικής Εταιρείας, της Άννας Κοντολαιμάκη-Ηλιάκη, Αντιδήμαρχου Ακρωτηρίου, καθώς και του Κωνσταντίνου  Ραϊσάκη, φαρμακοποιού, Πρόεδρου ΤΟ ΝΔ στην πόλη των Χανίων και τ. Πρόεδρου του Κέντρου Αποκατάστασης Παίδων και Νέων Κρήτης.
Στην Κίσαμο ακούγονται τα ονόματα του Γιώργου Καρτσωνάκη και του Στέλιου Μπαργιωτάκη, δυο ικανών ανθρώπων που ως πρότινος άνηκαν στον συνδυασμό του κ. Καλαιτζάκη!!!
Αναφορικά με τους υποψηφίους ο Γιάννης Πλακιωτάκης αφουγκράστηκε τη θέληση των πολιτών, όπως αυτή σκιαγραφήθηκε από έρευνες, για νέους, πετυχημένους, με όρεξη για δουλειά, αλλά και αυτοδιοικητική εμπειρία ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: