Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΟΑΠ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ

Αναφορά Κριτσωτάκη στη Βουλή.
Αναφορά για το θέμα της μη έγκρισης μέχρι σήμερα του ΣΧΟΟΑΠ του Δήμου Ιναχωρίου από την Περιφέρεια Κρήτης κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Κριτσωτάκης.
Στην αναφορά του προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο κ. Κριτσωτάκης επισυνάπτει το έγγραφο του ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής Κρήτης προς τον γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης, Θανάση Καρούντζο, στο οποίο επισημαίνεται ότι “η μελέτη του ΣΧΟΟΑΠ Ιναχωρίου μπορεί και πρέπει άμεσα, σύμφωνα και με την κείμενη νομοθεσία, να προωθηθεί προς γνωμοδότηση στο ΣΧΟΠ και (κατόπιν των όποιων παρατηρήσεων, προτάσεων, διορθώσεων κ.λ.π. όπως προβλέπεται) να εγκριθεί και ολοκληρωθεί η θεσμοθέτησή του. Κανένας λόγος δεν συντρέχει για άλλες καθυστερήσεις...".
Το ινάτι βγάζει μάτι λένε..για να δούμε λοιπόν ποιανού θα βγει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: