Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΘΟΥΣ ..ΒΑΣΗΣ

Προεκλογική περίοδος και όλοι πρέπει να προσέχουν τι λένε αλλά και πως! 
Φυσικά ως χθες, μιας και μετά και την χθεσινή δικαιολογία του εκπροσώπου του ΔΝΤ στην Ελλάδα, κ. Πεταλωτή ότι......"η ερώτηση όταν είναι σε λάθος βάση".. μπορούμε αυτόματα να απαντάμε ότι γουστάρουμε.
Παραδείγματα!!
-Που είναι τα λεφτά που μας τάξατε; Η δεξιά παράταξη κάνει λαϊκισμό!!!
-Ωραίος ο μουσακάς; Ναι ο Καραμανλής μας πήγε 20 χρόνια πίσω!
-Ποιες ομάδες παίζουν; Η Ν.Δ μας έφερε το ΔΝΤ!
Καταλάβατε λοιπόν τι σημαίνει λογική βάσης. Σε κάθε ερώτηση που σου κάνουν και βρίσκεσαι στριμωγμένος, λες μια μαμακιά απάντηση, που ταυτόχρονα να ενοχοποιεί  και τον μακροπρόθεσμο στόχο σου! 
Μετά από κάμποσες μέρες βγαίνεις και λες ότι η ερώτηση ήταν σε λάθος βάση άρα και η απάντηση! Όλα μέλι γάλα.
Α΄ξέχασα βάζεις και 5 παπαγαλάκια δημοσιοκάφρους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Μπρρρρρρ χούντα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: