Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ;

Μετά και την επιστολή Καλαιτζάκη και την μη κάθοδο της «Ανεξάρτητης Συνεργασίας» στις επόμενες δημοτικές εκλογές εύλογα κάποιος θα αναρωτηθεί "τι θα γίνουν οι σύμβουλοι της";
Θα είναι και αυτοί ελεύθεροι να κάνουν τις επιλογές τους, ή θα δεσμευτούν όλοι ότι ακολουθούν τον επικεφαλής τους και πάνε στα σπίτια τους;
Δύσκολη απόφαση, μιας και από ότι ξέρω κανείς δεν θέλει να πάει όπου του υποδείξουν. Εξάλλου η κατάσταση που βρίσκονται, ξεκίνησε από τον λάθος χειρισμό, ενός από των "καλεστών"  του κ. Καλαιτζάκη στην Κίσαμο.
Σπίτι λοιπόν ή θα αθωώσουμε αυτόν που ξεκίνησε την διάσπαση; Σε λίγες μέρες θα το μάθουμε, δε έμειναν και πολλές ακόμα ως την μέρα που θα ανακοινωθούν επίσημα οι συνδυασμοί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: