Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

Διαπιστωμένο «δούναι και λαβείν» μεταξύ γιατρών του Νοσοκομείου Χανίων με ασθενείς τους, διαπιστώνει στην ογκωδέστατη έκθεσή του ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του ιδρύματος, νευροχειρούργος Γιώργος Αρχοντάκης, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Κρήτη».
Ο κ. Αρχοντάκης παρέδωσε σήμερα την έκθεσή του στο διοικητή Χαράλαμπο Δουλγεράκη, καθώς από τον ίδιο είχε παραγγελθεί η συγκεκριμένη έρευνα πριν από περίπου ένα μήνα, με αφορμή δημοσιευθείσα επιστολή της διευθύντριας του παιδιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου Χανίων, Εύας Μπαλωμενάκη, για διάφορα κακώς κείμενα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Παράλληλα, ο κ. Αρχοντάκης αναφέρθηκε στο ανεξέλεγκτο του τρόπου δράσης προμηθευτών και ιατρικών επισκεπτών, οι οποίοι δίνουν χρηματικά ποσά, αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, για να εξασφαλίσουν την υπογραφή των ιατρών για τη συνταγογράφηση των δικών τους σκευασμάτων.
Αναφορικά δε με την επιστολή της κας Μπαλωμενάκη, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Χανίων έκανε λόγο πως δεν ευσταθεί στο σύνολό της.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας από τον κ. Αρχοντάκη εξετάστηκαν συνολικά 85 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: