Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Την παρέμβαση της Επιτρόπου Βίβιαν Ρέντινγκ στην υπόθεση της Ιρανής Σακινέχ Μοχαμαντί Αστιανί, η οποία έχει καταδικαστεί σε θάνατο δια λιθοβολισμού, ζήτησε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, με επιστολή που της απέστειλε χθες από την Αθήνα.
Στην επιστολή της η Αννα Διαμαντοπούλου καλεί την Επίτροπο, αρμόδια για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα των δύο φύλων, να αναλάβει την πρωτοβουλία, ώστε να συνταχθεί μία κοινή επιστολή έκκλησης για άμεση παρέμβαση στον πρόεδρο του Ιράν και η οποία θα υπογράφεται από όλες τις πρώην και νυν Επιτρόπους γυναίκες.

Οι Έλληνες είναι μαζί σας κ. Διαμαντοπούλου να το ξέρετε αυτό, αλλά σας παρακαλούμε μετά την σωτηρία της Ιρανής ας κάνετε και το ίδιο και για μας, που μας λιθοσκοτώνεται καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: