Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ Ο ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε χθες ποινική δίωξη σε βάρος δύο διαδηλωτών για διατάραξη ειρήνης των πολιτών. Ήδη στις 7 Ιουνίου είχε διατάξει προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα της διέγερσης, με αφορμή δηλώσεις κατοίκων του Καστελίου κατά τη διάρκεια της συμβολικής κατάληψης της Εθνικής Οδού στις 27 Μαΐου. Οι συγκεκριμένοι διαδηλωτές φέρεται να δήλωσαν στις τηλεοπτικές κάμερες ότι «από τη στιγμή που δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα του Δήμου Καστελίου, δεν θα είναι εκείνοι υπεύθυνοι για ό,τι ακολουθήσει». Παρακολουθώντας ο εισαγγελέας τις δηλώσεις στα δελτία ειδήσεων ενοχλήθηκε και ζήτησε τα σχετικά dvd, τα οποία πήρε στα χέρια του και έτσι ξεκίνησε η έρευνα. 

Λοιπόν γυναίκα:
- Απαγορεύεται η συγκέντρωση πλέον των δυο ατόμων! Απαγορεύεται να κάνεις δηλώσεις με χαμόγελο στην μικρή οθόνη! Απαγορεύεται να φωνάζεις εναντίον του Καλλικράτη ! Απαγορεύεται να αντιμιλάς και ιδιαίτερα για πράγματα που σε προστάζω!! Τέλος απαγορεύεται και .... να αναπνέεις !
Σκάσε με λίγα λόγια το...... κατάλαβες;

- Το "ψυγείο" από ποια μεριά είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: