Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ;

Στο Ηράκλειο θα βρίσκεται την Κυριακή 18 Ιουλίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προκειμένου να απονείμει το οφφίκιον του Άρχοντα Διδάσκαλου του Ιερού Ψαλμωδού στον εντιμολογιώτατο πρωτοψάλτη και πρόεδρο του Παγκρητίου Συλλόγου φίλων βυζαντινής μουσικής "Ο Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης" κ. Ιωάννη Δαμαρλάκη.

- Να μια καλή ευκαιρία να τον ρωτήσουμε τι ανταλλάγματα πήρε ώστε να πιέσει τους κρητικούς μητροπολίτες να δεχτούν την τούρκικη υπηκοότητα!
Γιατί από μόνοι τους οι μητροπολίτες δεν θα έκαναν μια τέτοια κίνηση...κάτι θα υπάρχει στην μέση ώστε να δώσει τους κρητικούς μητροπολίτες στον Τούρκο πασά Ερτογάν...κάποια συναλλαγή που ήθελε... ανταλλάγματα!
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του λιονταρόψυχου Κρητικού παπα-Λευτέρη Νουφράκη με τα καμώματα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: