Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΕΝΑ-ΕΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ

Χάσαμε άλλο ένα...εθνικό σύμβολο καθώς θεωρείται  Τούρκος, και μάλιστα με βούλα της UΝΕSCΟ, ο Καραγκιόζης και μαζί μ΄αυτόν και ο Χατζηαβάτης! Μια υποεπιτροπή της UΝΕSCΟ, που απαρτιζόταν από εκπροσώπους έξι χωρών, της Τουρκίας, της Εσθονίας, του Μεξικού, της Βόρειας Κορέας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Κένυας και συνεδρίασε πριν από έναν χρόνο στο Αμπου Ντάμπι, αποδέχθηκε την εισήγηση που συνέταξε το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας και η οποία αποδεικνύει ότι τόσο ο Καραγκιόζης όσο και ο Χατζηαβάτης είναι Τούρκοι.
- Εντάξει μπορεί να χάσαμε τους 2 ήρωες μας, αλλά οι υπόλοιποι 300 είναι ακόμα εδώ, δικοί μας .....κατά δικοί μας !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ
"Όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει γυμνή εγκαίνια σε μπουρδέλο κι απασχολείται όλος ο κλασσικός κι ιντερνετιακός τύπος κι ειδικά μπλογκ της νεολαίας όπως αυτό, (neolaia.gr), χωρίς να ντρέπεται κανείς, όπως κι η ίδια, ο καραγκιόζης τότε γίνεται τούρκικος, η γλώσσα μας χάνεται, το μέλλον μας ξεπουλιέται, κι εμείς το διασκεδάζουμε δείχνοντας κώλους παντού! (αν κάνετε μια έρευνα έχει γίνει καθολικό φαινόμενο!)....
Έλα μωρέ τώρα.....ψευτοπουριτανισμοί και ψευτοδιλήματα, ζήτω η ελευθερία του να αυτοκτονήσουμε!"