Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ..ΑΡΑΓΕΣ;

Αυτό που επιχειρεί η κυβέρνηση βάζοντας μπροστά σαν ταύρο εν υαλοπωλείο τον Θ, Πάγκαλο, είναι παλιό κόλπο, έχει ξαναχρησιμοποιηθεί και δεν πρέπει να παραπλανά τον κόσμο. Δύο ημέρες προτού συζητηθεί στη Βουλή το πιο εξευτελιστικό νομοσχέδιο των τελευταίων ετών, το ασφαλιστικό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποφάσισε να εξαπολύσει για ακόμη μια φορά επίθεση στο ΚΚΕ ενώ θυμήθηκε να ανοίξει το φάκελο προσλήψεις στο δημόσιο μέσω των υπουργικών γραφείων.
Δηλαδή οι Έλληνες δε γνωρίζουν ότι οι βουλευτές και υπουργοί διορίζουν κατά βούληση και όποιον θέλουν σε θέσεις στο δημόσιο και με ιδιαίτερα καλούς μισθούς;

ΠΗΓΗ
Χμ' αν πάρουμε όλους αυτούς που οι βουλευτές διόρισαν και τους διώξουμε, κάτι μου λέει ότι ορισμένα σώματα ασφαλείας, αλλά και κάμποσες υπηρεσίες θα μείνουν χωρίς προσωπικό. Επ' ευκαιρίας θα σας διηγηθώ και μια ωραία ιστορία: Κάποτε πήγαινα σε μια τράπεζα σχεδόν κάθε μέρα. Απέκτησα φιλίες με τους περισσότερους υπαλλήλους και με αυτόν τον τρόπο έλυσα μια απορία που είχα όλο τον καιρό που πήγαινα εκεί. 
- Η απορία μου ήταν ένα άδειο γραφείο στο βάθος της Τράπεζας ! Καθαρό περιποιημένο αλλά πάντα άδειο! Η απάντηση στην απορία μου ήρθε γρήγορα! 
- Το εν λόγω γραφείο περιμένει τον φιλιότσο του τάδε βουλευτή να  τελειώσει το στρατιωτικό του! 
Και μην μου πείτε ότι δεν έχετε και σεις παρόμοιες περιπτώσεις ακούσει ή ....... γιατί θα τρελαθώ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: