Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!

H ομάδα γερμανο-ελληνικής φιλίας του γερμανικού Κοινοβουλίου απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο με την οποία ζητά να υποδειχθούν τρόποι για να αποκατασταθεί πλήρως η εικόνα της Ελλάδας στη Γερμανία συνδράμοντας έτσι και στην ενίσχυση του ρεύματος τουρισμού από τη Γερμανία.
Μάλιστα, αναμένεται περαιτέρω αύξηση των κρατήσεων τώρα που τέλειωσε το Μουντιάλ, καθώς πολλοί Γερμανοί παρακολουθούσαν προς το παρόν την πορεία της Εθνικής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Αφρικής.
Γερμανός τουρίστας προς το παρόν είδος προς εξαφάνιση..ρωτήστε τους ξενοδόχους...όσο για τρόπους που πρέπει να υποδειχθούν ώστε να ξαναδημιουργηθεί το αίσθημα φιλίας..... ίντα θέλουνε δα να τους δώσουμε; Ελευθέρας..ή μπα περιμένουνε να τους κάνουμε δώρο κανένα νησάκι;

....αλλά αν με ρωτούσαν ποια  η δίκαιη λύση ...ας μας στείλουν τους συντελεστές αυτού του βίντεο.  Δωρεάν διακοπές στο γαιδουρονήσι !

Δεν υπάρχουν σχόλια: