Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΡΕΖΙΛΙΚΙ

Δημόσιες τουαλέτες ..θέαμα για τους φιλοξενούμενους μας. 
-Ποιος φταίει ; Μα φυσικά αυτοί που δεν σέβονται την δική μας περιουσία!
-Ποιοι είναι ;! Όλοι αυτοί που διοικούν αυτήν την πόλη!
Κάνετε μηνύσεις για να ξεμπερδεύομαι...... γιατί μπορεί να είναι ντροπή ένα τέτοιο θέαμα, αλλά περισσότερη ντροπή προκαλεί η αδιαφορία!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

φίλε μου όπως το είπες φταίνε αυτοί που δεν σέβονται τη δική μας περιουσία’ αλλά γιατί αμέσως μετά αναφέρεσαι σ’ αυτούς που διοικούν αυτή την πόλη. Είναι αυτοί που το έκαναν? μάλλον δεν εννοείς αυτό. Είναι όμως αυτοί που θα έπρεπε να το διορθώσουν και να το προασπίσουν ώστε να μην ξανασυμβεί. Το πρώτο είναι εύκολο άντε και το κάνανε μία φορά ή οπωσδήποτε θα το κάνουν αργότερα. Πώς μπορούνε όμως να εγγυηθούν ότι δεν θα ξανασυμβεί θα βάλουν φύλακες 24 ώρες να φυλάνε τις τουαλέτες???
Και εσύ που επαναστατείς δικαίως με το θέαμα άντε ξεκίνα πρώτος τις μηνήσεις...