Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Με πολύ ενδιαφέρον θα γίνει σήμερα το Δ.Σ του δήμου μας, μάλιστα προ ημερησίας θα ξεκαθαρίσει .. που πήγαν τα λεφτά του κλειστού γυμναστηρίου. Μια ερώτηση που έχει κάνει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ψωματάκης μήνες τώρα, αλλά απάντησε δεν έχει δοθεί ακόμα. Από πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, θα είναι παρόν στην συνεδρίαση ο μηχανικός του έργου αλλά και ο επιβλέπων της μελέτης... ΟΑΔΥΚ. 
Σίγουρα είναι ένα σοβαρό θέμα που γίνεται σοβαρότερο, όταν βλέπεις τα υπόλοιπα κλειστά του νομού να λειτουργούν κανονικά και το δικό μας να έχει μείνει στα .... μπετά.
Μάλιστα είναι και η αιτία που ο ΑΟΚ, μετά από 15 χρόνια παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΣΑΚ (Μπάσκετ) θα σταματήσει την λειτουργία του! Η εξέλιξη αυτή σίγουρα θα έχει επιπτώσεις ... στην νεολαία μας, αλλά μήπως τους ενδιαφέρει;
Αλήθεια η δημοτική αρχή μας, τι κάνει ώστε να διορθώσει την κατάσταση;
Διαβάστε και αυτό!
Τελικά το θέμα της ενημέρωσης για το κλειστό πήρε αναβολή για την άλλη Πέμπτη 15 Ιουλίου !

1 σχόλιο:

HATZIKOS είπε...

ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΙΣΣΑΜΙΤΩΝ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο Ε.Α.Σ. ΚΙΣΣΑΜΟΥ-ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ???????
ΕΙΝΑΙ Ο Ε.Α.Σ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 100 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΦΤΟ Η ΓΔΑΡΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΑΣ?????????