Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΑΣ 'ΜΑΡΑΝΑΝ

"Θα πετύχουμε την επανάσταση αυτή με τη ζωντανή συμμετοχή των νέων, ώστε να πάψουμε να ζούμε το παράδοξο, η σημερινή γενιά να είναι μορφωμένη με τις περισσότερες παραστάσεις, να έχει ταξιδέψει περισσότερο, (σσ. να διαθέτει) τα περισσότερα προσόντα και δεξιότητες - και όμως να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να ζήσει χειρότερα από κάθε προηγούμενη"
"Προεκλογικά και σήμερα υποσχόμαστε μια πραγματικά προοδευτική πολιτική για τους νέους, δικαιοσύνη για όλες τις γενιές. Η αλληλεγγύη των γενεών βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου Ασφαλιστικού. Θα στηρίξουμε και τον αδύναμο νέο μέσα από ένα προνοιακό σύστημα, πού δημιουργούμε, αλλά θα στηρίξουμε και τον δημιουργικό"
Τελικά που ζούμε και δεν το πήρα χαμπάρι ακόμα ...σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός ο κύριος αυτός; Για ποιο νέο λέει ..μήπως για αυτόν που έχει βάλει τα πρώτα του ένσημα το 1980; 
Αλλά ξέχασα με τις 3,60 που τους δίνεις πρωθυπουργέ μας, σίγουρα σε μερικά χρόνια θα διαθέτουν προσόντα και δεξιότητες....ώστε να ζήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: