Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Η κ. Σκουλάκη στα κριτήρια με βάση τα οποία θα επιλέξει τους συνεργάτες της είπε ότι «Αποκλειστικό κριτήριο θα είναι η εργατικότητα, η εντιμότητα, η αναγνωρισιμότητα αλλά και η θέλησή τους για προσφορά και δημιουργία στον τόπο τους».
Παίρνω λοιπόν χαρτί και μολύβι, βάζω κάτω τις προϋποθέσεις που ζητάει η δήμαρχος, βάζω και τους υποψήφιους όλους μαζί και.... δεν βρίσκω 5 ΠΕΝΤΕ, που να πληρούν τις προϋποθέσεις! 
Οπότε μάλλον δεν θα συμπληρώσει ούτε και η κα. Σκουλάκη συνδυασμό όσο και να ψάξει....εξάλλου, αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά και από τα προηγούμενα χρόνια. 
Πάντα οι υποψήφιοι δήμαρχοι έβρισκαν τους ικανούς, τους εργατικούς, τους έντιμους, όμως αν δεν τους έκαναν αντιδημάρχους χολιούσαν, κατεβάζανε μούτρα δυο μέτρα, έκανα εμφύλιο και στο τέλος σε παρατούσαν σύξυλο ...γνωστά τα τερτίπια των ικανών στην αυτοδιοίκηση.
Η θέση είναι που μετράει ........

Δεν υπάρχουν σχόλια: