Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Κισάμου συμμετείχε σε όλες τις ανοιχτές συγκεντρώσεις και προσπάθησε πραγματοποιόντας πολλούς κύκλους επαφών να συμβάλει στο αυτονόητο, τη συνεργασία των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της Κισάμου σε μία περίοδο οικονομικής και πολιτικής φτώχειας.Συνεργασία δεν σημαίνει απλά συνύπαρξη ανθρώπων, αλλά την συνεργασία ανθρώπων πάνω σε συγκεκριμένες αρχές και συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Πολλοί μας κατηγόρησαν ότι λόγω της μικρής δύναμης μας (27% στις προηγούμενες εκλογές)προσφεύγουμε σε συνεργασίες;
Αν ισχύει  γιατί αυτοί που αισθάνονται ισχυροί, δεν θέλουν

η ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου να γίνει από τους ίδιους τους δημότες ή μήπως φοβούνται την κρίση των πολιτών;
Άλλοι πάλι φοβούνται ότι οι εκλογές αυτές μπορούν να κατευθυνθούν από ομάδες εκλογικών συμφερόντων και να αλλάξουν την πραγματική εικόνα.
Ο πολίτης έχει αποδείξει ότι όταν του δίδεται η ευκαιρία να επιλέξει ελεύθερα ξεπερνάει μηχανισμούς και  εκλογικά συμφέροντα.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Κισάμου θα είναι παρόν σ’αυτή τη πρωτόγνωρη διαδικασία. Από την αρχή είμαστε υπέρ της ανάδειξης του υποψηφίου Δημάρχου από τους δημότες.
Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους Κισαμίτες και δεν φοβόμαστε να θέσουμε τον εαυτό μας στη κρίση τους.
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εμείς θα το σεβαστούμε και θα εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας ώστε η Ανεξάρτητη Συνεργασία Δήμου Κισάμου βγει νικήτρια στις Δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010.
Καλούμε όλους τους δημότες και δημοτικές  παρατάξεις οι οποίοι συμφωνούν στις αρχές της συνεργασίας, να δηλώσουν συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία έως την Δευτέρα 19/07/2010 και ώρα 10μ.μ. στο πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής κ. Τουλουπάκη Μιχάλη νομαρχιακό σύμβουλο, ώστε η Κίσαμος. να βγει δυνατή κα ενωμένη
Επίσης, καλούμε όλους τους Κισαμίτες να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογή του υποψηφίου Δημάρχου.
Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010.
Θέλουμε και ο τελευταίος Κισαμίτης να έχει τον πρώτο λόγο για την Κίσαμο
Θέλουμε η τοπική αυτοδιοίκηση να γίνει υπόθεση την δημοτών.
Θέλουμε να κάνουμε πράξη την συμμετοχή και την αξιοκρατία.
 Με εκτίμηση

 Κουνελάκης Στέλιος
 Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: