Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ..ΞΕΚΑΡΕΚΛΟΠΟΔΑΡΩΘΗΚΕ

Σχετικά με το προηγούμενο άρθρο .......
Έχουμε και λέμε και σας παρακαλώ να με διορθώσετε όπου κάνω λάθος..... τα Χανιώτικα Νέα υποστηρίζουν (τρόπος του λέγειν) το ΣΧΟΟΑΠ του δήμου Ιναχωρίου ........ και ο Κήρυκας σαν αντικειμενική σκεπτόμενη εφημερίδα, δίνει δίκιο στον Πράσινο Περιφερειάρχη !!!!!!! (κάνει σωστά την δουλειά του).
Τελικά μπερδεύτηκα...πάμε πάλι από την αρχή ....... Η δεξιά υποστηρίζει τον πράσινο περιφερειάρχη επειδή έχει δίκιο και η πράσινη τον δεξιό υποστηριζόμενο επειδή θεωρεί οτι ανάπτυξη της περιοχής πρέπει να είναι ¨πράσινη¨!!!! Ξαναμπερδεύτηκα..... άραγε τι μου διαφεύγει; Τι;

4 σχόλια:

Ιωάννης Κάκανος είπε...

Τα “Χανιώτικα νέα”, είναι μια από τις καλύτερες επαρχιακές εφημερίδες γι’ αυτό και είναι πρώτη στην κυκλοφορία. Δεν είναι όμως κομματικοποιημένη όπως την παρουσιάζεις, αλλά πολιτικοποιημένη και ιδιαίτερα φιλόξενη στη δημοσίευση απόψεων.
Φιλική παρατήρηση
Γιάννης Η. Κάκανος
www.yanniskakanos.gr

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Για το οτι είναι μια καλή επαρχιακή εφημερίδα το πιστεύω, για τα άλλα άφησε με να πιστεύω το αντίθετο. Εξάλλου είναι και η δουλειά σου φίλε Γιάννη.

ΝΑΠ.Σ. είπε...

Γιάννη ίσως το μόνο που σου διαφεύγει είναι πως στην περίπτωση Ινναχωρίου-Ελαφονησίου τα κόμματα δεν έχουν τον παραμικρό ρόλο. Η υπόθεση είναι καθαρά τοπική και αφορά υπερκομματικές και προσωπικές "συμμαχίες" και συμφεροντα.
Επίσης υπάρχουν και οι προσωπικές απόψεις (π.χ. Σφήνες) για το θέμα που δεν σχετίζονται ούτε με κόμματα, ούτε με συμφέροντα.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ναπολέων ίσως είναι έτσι που τα λες αλλά βλέπω ποιοι κτυπάνε και ποιοι καταπίνουν! Το οτι παίζονται παιχνίδια σκοπιμότητας αλλά και συμφερόντων είναι ξεκάθαρο. Εγώ απλά θέλω το ΣΧΟΟΑΠ οχι μόνο για εκεί αλλά και στην γειτονιά μου (εκεί θα γινει σύντομα) που ένας κάμπος έγινε υψηλής παραγωγικότητας, εργοστάσια εν αταξία και σπίτια ανημπορων πολιτών... φυσικά στο βάθος ένα φουγάρο για να μας δείχνει την πραγματικότητα!
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν μπει τα λατομεία εμένα σαν πολίτη που δεν θέλει την βιομηχανική ανάπτυξη καλά έκαναν, αν όμως υπάρχουν χεράκια ιδιωτικά που σπρώχνουν τις υποθέσεις ωστε να γίνει ξανά η περιοχή ένα λατομείο θα με βρεις αντίθετο.