Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ;

1) Περικοπές μισθών (προς το παρόν 2)
2) Περικοπές συντάξεων (προς το παρόν 2)
3) ΦΠΑ 23% (προς το παρόν… ακούγεται κάτι για 25%)
4) Φορολογία επιχειρήσεων 45% (fifty-fifty που λέμε)
5) Υποταγή της Ελληνικής Βουλής στις ορέξεις ΕΚΤ / κερ(δ)οσκόπων και Goldman Sachs (…) μιας και
όπως ψήφισαν: τα μέτρα πρώτα θα υπογράφονται και μετά θα ενημερώνονται για το ποια είναι …(αν το
θυμάστε)....
6) Κατάργηση οποιασδήποτε κοινωνικής πολιτικής (υπάρχει και ένας λαός από κάτω … είτε αρέσει σε
κάποιους είτε όχι)
7) Σύνταξη στα 70 με 40 χρόνια δουλείας (όχι δουλειάς) ανεξάρτητα είδους εργασίας και μάλιστα με
κινητικότητα από επάγγελμα σε επάγγελμα, δηλ. δεν μιλάμε για εργασία αλλά για “απασχολησιμότητα”μιας και κατοχυρώνεται πλέον το “δικαίωμα” της απόλυσης χωρίς (ή με ελάχιστη και μετά από μεγάλοδιάστημα) αποζημίωση.

Αν καταλαβαίνω καλά ΔΕΝ μιλάμε πια για δημοκρατία (το υπάρχον πολιτικό σύστημα ΔΕΝ είναι δημοκρατία… αλλά ολιγαρχία 3 οικογενειών και ΠΛΕΟΝ είναι ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ξένων) και, φυσικά, δεν έχουμε Σοσιαλισμό (έτσι ονομάζει τον εαυτό του ακόμα το ΠΑΣΟΚ) αλλά ΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤΡΙΚΟ (αφού “κλέβει τους κόπους της κοινωνίας”)
Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: