Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΕΜΑΛΩΣΑΝΕ

Τελικά μαλώσανε για την πατρότητα των έργων στο Καστέλλι ! Έγινε και αυτό, 10 χρόνια είχαμε να δούμε κρατικό έργο στην Κίσαμο και μόλις είδαμε να κόβουν κορδέλα, μας το βγάλανε ξινό. Τα έργα είναι για μας παιδιά οπότε αφήστε τα σάλια, εμείς ψηφίζουμε και μεις πληρώνουμε για να έχουμε έστω και με καθυστέρηση όλα αυτά που μας κάνουν να φαινόμαστε άνθρωποι.
Βέβαια δεν θα χαλάσουμε και σε κανένα το χατήρι αν θέλει την πατρότητα των "έργων μας" ... Απλά πέστε μας ποιο ανήκει σε ποιόν για να βάλουμε ¨ταμπέλα"
Κέντρο Υγείας
ΒΟΑΚ
Συσκευαστήριο ενώσεως
ΤΕΕ ΚΙΣΑΜΟΥ
2ο Γυμνάσιο
3ο Δημοτικό
1ος παιδικός σταθμός
Βιολογικός καθαρισμός
Αστυνομικό μέγαρο
5ο νηπιαγωγείο
Δημοτικό στάδιο
Μουσείο
Αλλά σας παρακαλώ να πάρετε και την ευθύνη και γι' αυτά που είτε έγιναν λάθος ή δεν έγιναν καθόλου όπως........
Περιφερειακός
Κλειστό γυμναστήριο
Λιμάνι
Εθνικός δρόμος καρμανιόλα Κολυμβάρι -Καστέλλι
Μαρίνα
Λύκειο Κισάμου
Κόμβος Κισάμου-κόμβος Νοπηγείων-κόμβος Καλουδιανών.
Σκοπευτήριο
ΤΕΙ Κισάμου
Τελικά θέλουμε δεν θέλουμε στην δεκαετία του 80' μας ξαναγυρίζουν.......αυτό είναι δικό μου, αυτό δικό σου, αυτός δικός μας, αυτή δικιά σας........σαδεντρεπόμαστε!!!!!

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Η δυστυχία μας είναι, ότι τσακώνονται, ως "γάϊδαροι σε ξένο αχυρώνα" προεκλογικά....