Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Ένας 51χρονος από την περιοχή της Κισάμου, (δήμος Μηθύμνης), συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και σφαίρες. Όπως ανακοίνωσε ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Αριστείδης Καζάλης, ο 51χρονος είχε στην κατοχή του ένα πυροβόλο όπλο «Καλάσνικοφ», τρία πιστόλια, 2.000 σφαίρες και γεμιστήρες. Σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.
Τα όπλα που βρέθηκαν θα σταλούν για εξέταση σε ειδικό εργαστήριο της Αθήνας.
Αναλυτικότερα βρέθηκαν: ένα πολεμικό όπλο μάρκας Καλάσνικοφ, ένα πιστόλι μάρκας CZ διαμετρήματος 9 χιλιοστών, ένα πιστόλι μάρκας Browning 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι ιταλικής προέλευσης μάρκας Beretta. Οι 2.000 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων ήταν 322 ε του Καλάσνικοφ διαμετρήματος 762, 1.200 φυσίγγια διαμετρήματος 9 χιλιοστών, 100 φυσίγγια διαμετρήματος 0,38 Special, 50 φυσίγγια 0,38 χιλιοστών,150 φυσίγγια πιστολιού διαμετρήματος 0,22 και 40 φυσίγγια 40 χιλιοστών.
Και σε ανώτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: