Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Μαΐου 2009

ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ- ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αν πατήσεις στο Google, την παγκόσμια μηχανή αναζήτησης την πρόταση Δήμος Κισάμου ποια σελίδα λέτε ότι ανοίγει; Του δήμου μας; Μπα !!!
Δήμος Κισάμου=http://www.chania-citizen-guide.gr/ota.php?lang=el&ota_id=14
Δήμος Κισσάμου=http://www.kissamos.gr/
Αν γράψεις Καστέλλι Κισσάμου=http://hellas.teipir.gr/prefectures/greek/Xanion/Kasteli%20Kisamou.htm
Φυσικά για αυτούς που θέλουν να βρουν την σελίδα του Δήμου και δεν την γνωρίζουν, καταφεύγουν στις μηχανές αναζήτησης και το αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν αυτό που χρειάζονται.
Φυσικά υπάρχει και τ άλλο αν πατήσεις Δημοτική αρχή Κισάμου παρουσιάζεται η σελίδα της εφημερίδος 'Αγώνας", http://www.agonaskritis.gr/2009/04/01/6574.
Αν πατήσεις σκέτο Καστέλλι παρουσιάζεται η σελίδα του Δήμου Καστελλίου Πεδιάδας, ακόμα και το Καστέλλι δεν μας αντιπροσωπεύει πια.
Επειδή διάβασα ότι ο δήμος προτίθεται να διαφημίζει από τις σελίδες του τις επιχειρήσεις της πόλης, το ερώτημα που γεννάται είναι πως θα βρίσκουν άραγε την σελίδα ;
Φυσικά για την www.Kissamos.gr ούτε λόγος να γίνεται, ποιοι και πως μας την έφεραν, μάλλον και αυτό θα το ψάξουν οι δικηγόροι όπως ...συνηθίζουμε τελευταία.
Τελικά στην Κίσαμο πρέπει να φτιαχτούν τα νέα δικαστήρια των Χανίων. Όλα τα λύνουμε δικαστικώς...όλα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: