Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΕΙΠΕ

«Μπορούν να υπάρξουν πολλοί βαρβαρισμοί και πολλοί σοσιαλισμοί. Μπορεί να υπάρξει ακόμα και ένας βάρβαρος σοσιαλισμός»
Ζαν Πωλ Σαρτρ το 1946
ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
«Η αστική κοινωνία βρίσκεται μπροστά σ’ ένα δίλημμα είτε πέρασμα στον σοσιαλισμό, είτε πτώση πίσω στη βαρβαρότητα».
Ρόζα Λούξεμπουργκ το 1915
ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ
"Η Σοσιαλιστική Επανάσταση έγινε, αλλά δεν ήταν ούτε δημοκρατική ούτε Παγκόσμια. Και τελικώς ηττήθηκε εκεί που έγινε. Και ο κόσμος δεν οδηγήθηκε σε Μεσαίωνα. Πέρασε πολλές κρίσεις, αλλά Μεσαίωνα δεν είδε. Κι αν υπάρξει επιστροφή στο Μεσαίωνα, αυτό θα συμβεί για άλλους λόγους, κι όχι γιατί δεν μας προέκυψε Σοσιαλισμός.
Εκτός αν πιστεύει ο κ. Παπανδρέου ότι επίκειται παρόμοιο «πέρασμα»;
Άγνωστος 2009
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
"Σοσιαλιστής δεν είναι και ο Μπάρακ που ισοπέδωσε την Γάζα; Μάλλον αυτόν πρέπει να ρωτήσουμε για τι σημαίνει πραγματικά βαρβαρότητα!
Γιάννης 2009
ΕΙΠΕ
Αυτονομία ή βαρβαρότητα».
Καστοριάδης λίγο πριν πεθάνει!
ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΑ
Με την θειά μου την Βαρβάρα ......
Η ΑΠΟΡΙΑ
Μήπως γίνεται διαγωνισμός ατάκας ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: